روغن گیاهی

همه چیز درباره روغن کنجد

فواید روغن کنجد
روغن کنجد

همه چیز درباره روغن کنجد

روغن کنجد روش‌های استفاده‌ی متنوعی در آشپزی داشته و هر قومیت و ملیتی به یک شکل از فواید سر شار این روغن ارزشمند استفاده میکنند، به طور مثال در کشور کره از این نوع روغن در پخت و پز برای طعم و عطر خوب و منحصر به فردی که به غذا می‌دهد استفاده می‌شود. در کشور چین نیز از روغن کنجد به عنوان یک نوع چاشنی استفاده می‌شود و بسیار پر کاربرد می‌باشد. اگر قصد خرید نمک ماساژ اسپیر را دارید مطالعه این برگه برای شما اجباری میباشد چرا که از  فواید روغن کنجد این است که  در ۱۵ دقیقه میتواند بعد از استفاده نمک دریایی اسپیر بهترین ریلکسیشن را به شما هدیه بدهد .

فواید روغن کنجد

ویتامین‌ها و اسید‌های چرب مفید روغن کنجد

روغن کنجد دارای ویتامین‌ها و اسید‌های چرب مفید بوده که اگر بخواهیم بعضی از انواع مهم آنها را نام ببریم می‌توان به ؛ اسید لینولئیک، اولئیک، پالمتیک و ویتامین‌هایی نظیر ؛ K، E و امگا ۶ و آنتی اکسیدان‌های مفید برای بدن اشاره کرد. یکی از علت‌هایی که این نوع روغن در بین جوامع مختلف محبوب و پرکاربرد است وجود ویتامین‌ها و مواد آلی و معدنی است که به آنها پرداختیم و به همین علت است که با توجه به مدارک و اسناد از دیر باز به خصوص در زمان آشوریان از روغن کنجد نه تنها در پخت و پز بلکه برای ماساژ مفاصل و عضلات آسیب دیده نیز استفاده میشد.

همه چیز درباره روغن آووکادو

فواید روغن کنجد:

روغن کنجد در موارد زیر میتواند بهترین خواص خود را ارائه کند  :

  • کاهش یا تنظیم قند خون
  • تنظیم چربی خون
  • کنترل کلسترول خون
  • کاهش اضطراب

درمان بیماریها با روغن کنجد

چه بیماریهایی با روغن کنجد درمان میشود ؟

مصرف این روغن تا حد قابل توجهی از بیماری‌هایی نظیر بورسیت، تاندونیت، هموروئید، یبوست جلوگیری کرده یا به طور کامل آنها را بهبود می‌دهد. روغن کنجد می‌تواند ضمن رفع خشکی، التهاب و لکه‌های پوستی در تولید کلاژن پوست نیز بسیار موثر بوده و همین امر باعث می‌شود تا نه تنها در پخت و پز بلکه به عنوان یک نوع پماد از آن استفاده کنند و موجب جوان سازی پوست میگردد

فواید روغن کنجد برای پوست

از این روغن می‌توان به صورت موضعی و روزانه استفاده کرد، روغن کنجد به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و اسید‌های چرب مفید نه تنها پوست را تغذیه می‌کند بلکه نظیر روغن زیتون می‌تواند درخشش فوق العاده‌ای به پوست شما دهد و برای مراقبت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش نیز موثر و مفید واقع شود. روغن کنجد همانند روغن زیتون و روغن فندق از نفوذ بالایی برخوردار بوده و به راحتی جذب پوست می‌شود، استفاده منظم از این روغن در جوانی، زیبایی و شادابی پوست نیز تاثیر داشته و به همین منظور به عنوان روغن حامل در لوازم آرایشی و بهداشتی متعددی استفاده می‌شود.

موثر در دفع اشعه ماورا بنفش

همچنین به علت SPF ارگانیک موجود در این روغن برای پوست لایه‌ی محافظی ایجاد شده که تا حد قابل قبولی آسیب‌های احتمالی اشعه ماورا بنفش را کاهش می‌دهد.

پوست خشک

روغن کنجد می‌تواند در هیدراته و مرطوب‌سازی پوست نیز بسیار موثر باشد برای استفاده از فواید این روغن کافیست ابتدا صورت خود را مرطوب کرده سپس با استفاده از مقداری روغن انگشتان دست خود را چرب کرده و صورت خود را به آرامی ماساژ دهید این عمل را تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ادامه دهید تا روغن به خوبی جذب پوست شود.

انواع حساسیت های پوستی را بشناسید

چند ستاره متعلق به ماست
[Total: 0 Average: 0]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *