روغن گیاهی

همه چیز درباره روغن بابونه

روغن بابونه
روغن بابونه

همه چیز درباره روغن بابونه

روغن بابونه در واقع از گلی سفید و وحشی که در بخش‌هایی از اروپا و آسیا می‌روید گرفته می‌شود، و استفاده از این نوع روغن در بین بسیاری از متخصصین طب سنتی رایج بوده و تاثیرات مثبت و قابل ملاحظه‌ای بر پوست و مو دارد. اگر شما نیز تجربه ماساژ با نمک ماساژ  و نمک های حمام و پدیکور و مانیکور اسپیر را داشته باشید و موقعیت جذب روغن های طبیعی را در ماساژ درک کرده باشید بدون شک به دنبال بهترین روغن های طبیعی میگردید که یکی از آنها روغن طبیعی بابونه میباشد . پس همراه اسپیر باشید با کلیاتی از ۱۳  فواید روغن بابونه و کاربرد آن در ماساژ درمانی

انواع ماساژها را بشناسید

۱۳ فواید روغن بابونه

بهبود درد و تورم در نواحی مختلف بدن

بازسازی و تقویت پوست

کاهش ریزش مو و در بعضی از موارد رشد مجدد مو

بازسازی بخش‌های آسیب دیده پوست

اشتها آور

کمک به هضم و بهبود عملکرد گوارش

کمک به کاهش وزن

تب بر

موثر در تنظیم ساعت و کیفیت خواب

کنترل و رفع آلرژی‌های فصلی

برطرف کننده لکه‌های قهوه‌ای ایجاد شده بر روی پوست

کمک به حفظ جوانی و زیبایی پوست

آرامش بخش

چند نوع بابونه وجود دارد ؟

روغن بابونه فواید بسیار زیاد و مهمی را به همراه داشته که تنها به چند مورد از آنها پرداختیم. روغن بابونه به دو دسته کلی آلمانی و رومی تقسیم شده که هرکدام از این روغن‌ها با توجه به ترکیباتی که به همراه دارند تاثیرات متفاوتی داشته و برای مصارف مختلفی به کار می‌روند.

 تفاوت روغن بابونه رومی و آلمانی

روغن بابونه رومی دارای ترکیبات آلفا پینن، کاریوفیلن، گاما ترپینن و …. بوده و ترکیبات تشکیل دهنده روغن بابونه آلمانی نیز عبارتند از کامازولن، بیسابولول اکسید A و … همانطور که اشاره کردیم ترکیبات این روغن‌ها تفاوت‌هایی با یکدیگر داشته. به عنوان مثال برای بهبود التهابات و کاهش درد از روغن آلمانی استفاده می‌شود، زیرا در این نوع روغن ترکیبات آزولن موجود بوده که تا حد چشمگیری در کاهش درد و التهاب موثر می‌باشد. روغن بابونه رومی نیز با توجه به ترکیباتی که دارد یکی از محرک‌های قاعدگی به شمار رفته و به دلیل خاصیت آرامش بخشی که به همراه دارد می‌توان برای تنظیم و بهبود کیفیت خواب نیز این نوع از روغن بابونه را مصرف کرد.

تاثیرات مثبت روغن بابونه بر روی پوست

روغن بابونه از دسته روغن‌های مفید برای پوست به شمار رفته و در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی به ویژه مراقبت از پوست نیز استفاده می‌شود. این نوع روغن در جوانی و زیبایی پوست تاثیر مستقیم داشته و برای بازسازی پوست آسیب دیده بسیار مناسب است و با استفاده از آن آثار به جا مانده از زخم یا بریدگی‌ها را می‌توان به راحتی محو کرد. یکی دیگر از تاثیرات مفیدی که این روغن برای انواع پوست‌ها دارد از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای ایجاد شده بر روی پوست می‌باشد

روغن بابونه

روغن بابونه برای ماساژ

اسپیر به شما توصیه میکند در هر ماساژ درمانی و یا ماساژهای رفع خستگی و تفریحی دو چیز همیشه همراه خود داشته باشید و قبل از ماساژ استفاده کنید . اولین گزینه استفاده یکی از روغن های طبیعی است و دومین گزینه نمک ماساژ اسپیر . روغن های طبیعی پس از استفاده از نمک حمام یا نمک ماساژ و یا نمک برای پدیکور و مانیکور به شما این فرصت رامیدهند که برا بار دیگر یک زندگی جدید را تجربه کنید چرا که این نمک ها دریایی پوست و بدن شما را چندین برابر آماده دریافت خواص روغن های طبیعی میکند . روغن بابونه نیز یکی از بهترین گزینه های م برای استفاده روی پوست است .

کوکتل پدیکور چیست ؟

چند ستاره متعلق به ماست
[Total: 0 Average: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *